Επικοινωνία
210-2400-863
ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

Πλάνο Δόσεων

Μπορείς με λίγα ευρώ το μήνα να αποκτήσεις τα έπιπλα που θέλεις! Βάλε πλάνο και απόκτησε τα έπιπλα που χρειάζεσαι άμεσα, ορίζοντας εσύ τον χρόνο αποπληρωμής και το ποσό της δόσης που θέλεις να δίνεις.

Τι είναι;

Είναι ένας τρόπος πληρωμής μέσω προσωπικού – καταναλωτικού δανείου που σου χαρίζει ευκολία προσαρμοσμένη στα μέτρα σου. Μόνο με το ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ μπορείς -χωρίς πιστωτική κάρτα- να αγοράσεις ό,τι έχεις ανάγκη και να ορίσεις εσύ το ποσό της δόσης που σε εξυπηρετεί, αλλά και τον αριθμό των μηνών που θα χρειαστείς για την αποπληρωμή.

Άμεση Λήψη Έγκρισης

Λάβετε έγκριση άμεσα και απολαύστε την αγορά σας.

Ευέλικτα Πλάνα Πληρωμών

Προσαρμόστε τις πληρωμές στις δικές σας ανάγκες.

100% Ψηφιακή Διαδικασία

Ψηφιακή υποβολή αίτησης και ηλεκτρονική υπογραφή.

Συχνές Ερωτήσεις

Στους καταναλωτές που επιθυμούν να προμηθευτούν προϊόντα, προσφέρεται η δυνατότητα χρηματοδότησης των αγορών τους μέσω προσωπικών καταναλωτικών δανείων που χορηγούν οι συνεργαζόμενες τράπεζες, σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις της πιστωτικής πολιτικής τους.

Οι Δόσεις Παραμένουν Σταθερές Κάθε Μήνα;

Ναι, οι μηνιαίες δόσεις παραμένουν σταθερές καθ’ όλη τη διάρκεια του πλάνου, προκειμένου να σε διευκολύνουμε να προγραμματίσεις καλύτερα την πληρωμή τους.

Πως Εφαρμόζεται;

Εύκολα και γρήγορα. Τώρα μπορείς να διαχειριστείς εύκολα τις ανάγκες και τα χρήματά σου μέσω ενός προσωπικού – καταναλωτικού δανείου -με μέγιστο όριο δόσεων- τις εξήντα (60).

Ποια Είναι η Διαδικασία;

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να έρθεις σε όποιο κατάστημα μας σε εξυπηρετεί, με την ταυτότητα και ένα πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας. Ή να κάνεις όλη τη διαδικασία από την άνεση του χώρου σου!

Ποια Είναι η Ευελιξία που σου Χαρίζει;

Εσύ είσαι αυτός που επιλεγείς το ποσό της δόσης που σε εξυπηρετεί, όπως €10, €20, €30 ή την διάρκεια της πληρωμής από 1 έως 60 μήνες.

Μπορώ, αν το Επιθυμώ, να Πληρώσω και Παραπάνω από Μια Δόση το Μήνα;

Ναι, το ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ σου παρέχει την ευελιξία να πληρώσεις παραπάνω από μια δόση το μήνα, σε περίπτωση που εσύ το επιθυμείς.

Με ποιον Τρόπο Μπορώ να Πληρώνω τις Δόσεις μου;

Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της δόσης σας μεταφέροντας χρήματα από τον τραπεζικό σας λογαριασμό και αναγράφοντας τον αριθμό της σύμβασής σας ως αιτιολογία πληρωμής.

Μπορώ να Εφαρμόσω το ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ σε Οποιοδήποτε Προϊόν;

Ναι, δεν υπάρχει απολύτως κανένας περιορισμός στο είδος του προϊόντος. Μπορείς να επιλέξεις όποιο εσύ επιθυμείς!!